EJERSKAB

EJERSKAB

EJERSKAB

Jaguar er lige så dynamisk, som vores navn og logo antyder. Vi har altid ment, at bilen er det tætteste, vi nogen sinde kommer på at skabe noget levende. Find ud af mere om vores prisvindende tilgang til design og fremstilling af biler, der gør dem lige så levende, som du er.

SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATIONER

SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATIONER

Pas på din bil med service designet specielt til Jaguarer. Du er nu i stand til at arrangere din næste service via vores online bookingværktøj.
VEJHJÆLP

VEJHJÆLP

Jaguar assistance er et omfattende hjælpeprogram specielt designet til at tilbyde fuld sikkerhed. Programmet involverer hjælp i alle nødsituationer med bilen, fra stilstand til ulykker, til mindre hændelser såsom punktering eller tab af nøgler. Alle Jaguar-biler er dækket af vejassistance i Europa i hele garantiperioden.
GARANTIER

GARANTIER

Din nye Jaguar har tre års garanti (eller op til 100.000 km). Du kan nyde fortsat ro i sindet med udvidede og specialiserede garantier.

BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN

Du kan nu bestille en service til din Jaguar online. Med en række servicemuligheder, priser og placeringsmuligheder til rådighed er det hurtigt og nemt at bestille vores service.

INCONTROL

InControl er en lang række serviceydelser og applikationer, som forbinder dig med dit køretøj og linker dig ubesværet og sikkert med omverdenen.