JAGUAR XE

En ny form for sportssedan. Jaguar XE er udstyret med et nyt udvalg af dieselmotorer, som er optimeret med en mild hybridteknologi.
360 EKSTERIØR

De viste biler viser muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer helt præcist. Visse funktioner, der er beskrevet, kan være markeds- eller motorspecifikke. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

DESIGN

UDFORSK INTERIØRET

Et luksuriøst interiør, som omslutter dig og dine passagerer. Nyd de optimerede, omsluttende sæder i nopret læder, eller vælg eksklusivt Windsor-læder som ekstraudstyr. Jaguar SportShift Selector og JaguarDrive Control er indbegrebet af XE-modellens sportslige essens.
BYG DIN EGEN

Vælg din XE

XE er noget helt særligt – og med varianter, der har hvert sit karaktertræk, kan du vælge den, der præcis matcher din smag og personlighed.

JAGUAR XE

JAGUAR XE

Bredere, lavere profil – Jaguar XE er udformet med detaljer, der understreger dens selvsikre karakter.
JAGUAR XE R-DYNAMIC

JAGUAR XE R-DYNAMIC

Med en sporty forkofanger, sideskørter og bagliste i karrosserifarven går R-Dynamic Body Kit skridtet videre og udtrykker XEs sporty personlighed.
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

Den enkle elegance ved sort. Smukt manifesteret. Jaguar XE R-Dynamic Black.

YDELSE

KØREEGENSKABER

XE er kendt for sine dynamiske køreegenskaber og i den nye XE er performance optimeret med avancerede kørselsteknologier og features. Forbered dig på en medrivende køretur.
FIREHJULSTRÆK

FIREHJULSTRÆK

XE's firehjulstræk optimerer bilens ydelse og kontrol. XE er udstyret med Intelligent Driveline Dynamics-software (IDD), som analyserer de aktuelle vejforhold og fordeler kraften mellem hjulene for at sikre dynamiske køreegenskaber på alle underlag.
MOTOR

MOTOR

Vores udvalg af benzin- og dieselmotorer er udviklet til at kombinere brændstoføkonomi med smidig performance. Mere kraftfulde dieselmotorer er optimeret med mild hybridteknologi, som tilbyder endnu større effektivitet og raffinement ved hjælp af et smart, regenererende system.
DYNAMIC HANDLING PACK

DYNAMIC HANDLING PACK

Denne pakke optimerer både bilens æstetik og din køreoplevelse. Den omfatter Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, røde bremsekalibre, bagklapspoiler, 355 mm bremseskiver for og 325 mm bremseskiver bag.

TEKNOLOGI

ENKELTHED SOM STANDARD

Standardfeatures på Pivi omfatter:

• 10" touchskærm
• Digital DAB-radio
• Nydesignet interface
• Trådløs Apple CarPlay® 1
•Trådløs Android AutoTM 2
• Remote3


Opgradér til Pivi Pro4 og få det nyeste inden for kunstig intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem for en fuldt opkoblet køretur.
ENKELTHED SOM STANDARD
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
MERIDIAN™ AUDIO
HOLDER DIG OPKOBLET

HOLDER DIG OPKOBLET

Online Pack6 tilbyder yderligere opkoblede tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

• Ubegrænset antal streamingmedier
• Online-talegenkendelse
• Vejrudsigter
• Online-kalendersynkronisering
UNDERHOLDNING FOR ALLE

UNDERHOLDNING FOR ALLE

Vælg Wi-Fi-aktivering med Data Plan (ekstraudstyr)7, hvorefter du kan bruge følgende:

• Dit valg af mediestreamingtjenester
• Op til 20 gb data pr. måned
• En antenneoptimeret forbindelse
• Mange opkoblede enheder
TRÅDLØS OPLADNING AF ENHEDER

TRÅDLØS OPLADNING AF ENHEDER

Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og bedre opkald.
IONISERING AF KABINELUFT MED PM2.5-FILTER

IONISERING AF KABINELUFT MED PM2.5-FILTER

NanoTM-ionisering (ekstraudstyr) forbedrer velvære for fører og passagerer. Aktivér funktionen, hvorefter det specialdesignede filter tiltrækker og indfanger fine partikler og luftbårne allergener fra udendørsluften, fx. PM2.5, støv og pollen.

PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

PRAKTISK BAGAGERUM

PRAKTISK BAGAGERUM

Med ekstraudstyr som splitbagsæder kan du let folde den anden sæderække sammen og få plads til alt, hvad du har brug for. Selv hvis du har hænderne fulde er bagklappen let tilgængelig med den eldrevne bevægelsesstyrede bagklap, der let kan åbnes og lukkes.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Den helt nye vandtætte og robuste Activity Key 8(ekstraudstyr) giver dig mulighed for at aflåse og låse din bil, samt starte og køre i den. Uanset hvilke udendørsaktiviteter, du planlægger sammen med dine venner, er der ikke længere behov for konventionelle bilnøgler.
CLEARSIGHT BAKSPEJL

CLEARSIGHT BAKSPEJL

Topmoderne teknologi giver uforstyrret udsyn fra din Jaguar XE's bagende*. Et kamera i antennen sender live-video til bakspejlet, så du altid har overblik over, hvad der sker bag dig.

ADVARSEL: *Ekstraudstyr. Kunder med briller med glidende overgang eller bifokale briller kan have problemer med at vænne sig til spejlets digitale tilstand. Den normale spejltilstand kan dog altid bruges.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Jaguar XE er konstrueret med assistentsystemer, som gør bykørsel og parkering nemmere og kørsel på motorveje mere fornøjeligt. Teknologien fjerner stress fra køreoplevelsen og giver en mere rolig køreoplevelse.

DEN PERFEKTE KØRETUR STARTER HER

Den mest avancerede, effektive og raffinerede sportssedan nogensinde fra Jaguar. Brug konfiguratoren til at designe din perfekte Jaguar XE.
BYG DIN EGEN

JAGUAR TILBEHØR

Definér din XE ved at gøre den endnu mere personlig med et udvalg af ekstraudstyr og tilbehør, Du kan vælge alt lige fra trådløs opladning af din smartphone til tagbøjler.
SE TILBEHØR

VÆLG DIN XE

XE er noget helt særligt – og med varianter, der har hvert sit karaktertræk, kan du vælge den, der præcis matcher din smag og personlighed.

XE S

XE S

Førerorienteret performance og en kabine, der er bygget op omkring dig.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
XE SE

XE SE

Forbedret forbindelse med Connected Navigation Pro og Online Pack som standard.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
XE HSE

XE HSE

Som supplement til den funktionelle kabine inkluderer HSE Touch Pro Duo skærme, der gør dine ture endnu mere behagelige.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
XE R-DYNAMIC S

XE R-DYNAMIC S

Løft XE's sporty personlighed til et højere niveau med XE R-Dynamic.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
XE R-DYNAMIC SE

XE R-DYNAMIC SE

Selvsikker styling med ekstra førerassistentfunktioner.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
XE R-DYNAMIC HSE

XE R-DYNAMIC HSE

Som supplement til den funktionelle kabine inkluderer HSE Touch Pro Duo, der gør dine ture endnu mere behagelige.
UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK

UDFORSK DENNE MODEL BYG DIN EGEN


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændsstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

3 Jaguar Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler. Jaguar Remote App skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

5 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

6 Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

7 Regler om fair brug er gældende. Når 20 GB er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelser på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

8 Activity Key kan oplades på omtrent to timer, hvilket giver op til ti dages batterilevetid.

9 Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.