FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE


Som vinder af prisen World Car of the Year,
World Car Design of the Year og
World Green Car* trodser Jaguar I-PACE
elbilkonventionerne.


EKSTERIØRDESIGN

Jaguar I-Pace Exterior Design
Det slanke forlygtedesign smelter perfekt sammen med Jaguar I-PACEs rene linjer og understreger dens futuristiske designsprog sammen med satinlakering, integrerede LED-lys og de karakteristiske dobbelte 'J'-klinger.
Jaguar I-PACE er udstyret med et vovet kølergrillskjold og en smukt formet kølerhjelm, der giver et aerodynamisk udtryk. Det muskuløse bagparti skaber et kraftfuldt udtryk.
Black Exterior omfatter rudelister i siderne i Gloss Black, en skærm i Matte Graphite Atlas med indfatning i Gloss Black og sidespejle i Gloss Black. Sorte emblemer fuldender looket.​
CLICK TO INTERACT

INTERIØRDESIGN

Jaguae I-Pace Interior Design
Den avancerede motorindkapsling er en garanti for uovertruffent raffinement, idet den reducerer støj samtidig med, at det knivskarpe karrosseridesign minimerer vindstøj.
Takket være den elektriske drivlinje og ikke mindst designet forener Jaguar I-PACE luksushåndværk med generøse 656 liters bagagerumskapacitet.
Vælg mellem en række materialer til Sports- eller performance-sæderne. Du kan også vælge materialer fra tekstilproducenten Kvadrat TM og få lækre tekstiler til sæderne med et moderne look.

SPÆNDENDE AT KØRE, NEM AT LEVE MED

Oplev Jaguars elektrificerende ydelse med fordelene ved elektrisk kørsel såsom: lave ejeromkostninger, ingen
udstødningsemissioner og otte års garanti.

SPECIFIKATIONER FOR ELEKTRISK KØRSEL

RÆKKEVIDDE (OP TIL)

470 km**

Kør op til 470 kilometer på en fuld opladning**.
WLTP-tal. De faktiske tal kan variere afhængigt af din kørestil.

OPLADNINGSTID

8,5timer**

Med en 11 kW vekselstrømsoplader tager det 8,5 timer at lade den fuldt op**. Perfekt til opladning derhjemme natten over.
Tid baseret på brug af en 11 kW hjemmeoplader med vekselstrøm.

UDLEDNINGER

0Værdier for CO2

Ingen udledning af skadelige stoffer fra udstødningen.

ACCELERATION

4,8 sekunder

Kan accelerere fra 0-100 km/t på 4,8 sek.

UDSTYR

Jaguar I-Pace Features
Medrivende kraft og dynamik. Ingen udledning af skadelige stoffer fra udstødningen. Med en fuldt elektrisk drivlinje er Jaguar I-PACE en fornøjelse at sidde bag rattet i.
Pakket med intuitive teknologier, herunder Pivi Pro1 infotainmentsystem og Amazon Alexa med en lang række stemmekontrolfunktioner.
Oplad nemt Jaguar I-PACE derhjemme eller undervejs Pivi Pro1 fremhæver alle ladepunkter langs ruten.

VÆLG DIN MODEL

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Matrix LED-forlygter med signaturkørelys
 • 20" Style 5068 Diamond Turned fælge med Gloss Dark Grey kontrast
 • Fast panoramatag
 • 16-vejs eldrevne forsæder med varme, køling og hukommelse i førersædet
 • MeridianTM Lydsystem
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED-forlygter med signatur-DRL
 • 20" Style 6007 Diamond Turned fælge
 • Konfigurérbar kabinebelysning
 • Touchskærm nederst
 • Trådløs opladning af enheder
 • MeridianTM Lydsystem

** Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

*Vinder af priserne World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car i 2019.

**Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuel opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

2Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.

I-PACEs 90 kWh batterigaranti er begrænset til 8 år eller 160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Den kan gøres gældende i tilfælde af enhver form for produktionsfejl, eller hvis en autoriseret Jaguar-forhandler måler, at batterikraften er faldet til under 70 procent.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af købsland, motorvariant og gearkasse.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.