KØB OG FINANSIERING

KØB OG FINANSIERING

Find det perfekte tilbud eller finanseringsløsning til din Jaguar.

JAGUAR FLEXLEASING

JAGUAR FLEXLEASING

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler.
JAGUAR SPLITLEASING

JAGUAR SPLITLEASING

Med splitleasing bliver der lavet to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.
JAGUAR ERHVERVSBESKATNING

JAGUAR ERHVERVSBESKATNING

Effektivitet og høj ydeevne leveres med stil og individualisme. En Jaguar som firmabil er til dig, der ønsker at skille sig ud og udtrykke karakter, mens bilen motiverer og inspirerer.
JAGUAR PRIVATLEASING

JAGUAR PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning.

BRUGTE BILER

Hos Jaguar tilbyder vi også en række modeller, som er tilgængelige til omgående levering. Her i blandt Approved biler, brugte biler og fabriksnye biler. Ønsker du eventuelt at lade din nuværende bil indgå i en handel, leverer vi naturligvis en konkurrencedygtig pris på denne.