VEJHJÆLP

VEJHJÆLP

Du kan stole på vores vejhjælp, uanset hvad der sker, og hvor det sker i Europa. Det eneste, vi kræver, er, at din bils garanti stadig gælder. Telefonnummeret er 0800 246 844.

KONTAKT OS

Vores driftscenter er bemandet med erfarne, flersprogede medarbejdere. Og det har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Telefonnummeret er 0800 246 844.

Når du ringer, beder vi om:

-Dit navn
-Din placering
-Dit registreringsnummer eller køretøjets stelnummer (VIN)
-En kort beskrivelse af problemet
-Et telefonnummer, vi kan kontakte dig på

Hvis din bil har været involveret i en ulykke, vil vi også bede dig om at beskrive skaden og fortælle os nærmere om alle andre involverede.

*Generelle betingelser

Jaguar vejhjælp fås overalt i Europa: Andorra, Belgien, Danmark (ekskl. Færøerne), Estland, Finland (ekskl. Ålandsøerne), Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Lichtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Norge, Polen, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Baleariske Øer og De Kanariske Øer), Schweiz, Sverige, Tyrkiet, Tyskland og Ungarn.

Der kan i nogle tilfælde gælde økonomiske begrænsninger – læs mere i din håndbog over garantifordele.

Bemærk, at alle opkald til Jaguar vejhjælp registreres for at hjælpe os med at kontrollere, om der er noget, der er uklart eller ufuldstændigt. Optagelser kan også bruges til træning.