JAGUAR SIGNATURE

FRA 639.900 KR.
MØD SIGNATURE

HELT SIN EGEN!

Jaguars Signature-modeller er den direkte vej til ægte britisk køreglæde. Udstyrspakken i de populære modeller er valgt med omhu – med sans for detaljen og alt det, der gør en Jaguar til en Jaguar.

Udvalgt af dedikerede specialister

Udvalgt af dedikerede specialister

Signature-modellerne er køreklar med omhyggeligt udvalgt udstyr og populære features. Alt er peget på af Jaguars specialist-team, så du kan læne dig tilbage og nyde ekstraordinære køreoplevelser.
Fokus på det væsentlige

Fokus på det væsentlige

Med en Signature-model kan du fokusere på det, det hele drejer sig om, når du vælger Jaguar: Køreglæde på første klasse og en bil, der er helt sin egen.
Stort udvalg, udstrakt service

Stort udvalg, udstrakt service

Gå på opdagelse i aktuelle Signature-modeller. Forelsker du dig på stedet, er vores forhandlere klar til at hjælpe – og drømmer du om en Jaguar med endnu mere udstyr, finder de også det perfekte match.

MØD SIGNATURE

JAGUAR I-PACE SIGNATURE

Jaguar I-PACE får hjertet til at banke lidt hurtigere. Smuk. Adræt. Og 100% elektrisk. Den gennemførte SUV er skabt til at bryde med alt det, du kender, så du kan skille dig ud fra mængden med stil og ren samvittighed.

– 10" Touch Pro skærm
– Pivi Pro navigation
– 12,3" interaktivt førerdisplay
– Lane Keep Assist
– 8-Vejs semi elektriske forsæder med varme
BYG DIN SIGNATURE MODEL UDFORSK BESKATNINGSPRIS SE PRISLISTE

JAGUAR F-PACE SIGNATURE

I Jaguar F-PACE er begejstringen indbygget. Betagende britisk og med den karakteristiske Jaguar-performance, der gør det til en ekstraordinær oplevelse at sætte sig bag rattet i den prisvindende SUV.

– 11,4" touchskærm
– Premium LED forlygter med signatur
– 12-vejs elektriske forsæder
– Pivi Pro Connected med navigation
– Parkeringshjælp (for og bag)

JAGUAR E-PACE SIGNATURE

Komfort og karakter kendetegner Jaguar E-PACE. Den opsigtsvækkende SUV er en fornøjelse fra inderst til yderst – med sporty linjer og plads til at dele ægte britisk køreglæde med andre.

– 12-vejs elektriske forsæder med varme og driver memory
– LED forlygter
– Pivi Pro Connected
– 11,4" Touchskærm
– Parkeringshjælp for og bag