JAGUAR PRIVATLEASING

SE PRISER

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler så vi finder den løsning, som matcher dine behov.

Jaguar I-PACE


PRIVATLEASING


Jaguar I-PACE er Jaguars første helt elektriske SUV. Den forener på fineste vis Jaguars stolte designtradition med helt ny og innovativ teknologi. Du kan køre op til 415 km (WLTP) på en opladning, du får et elegant design og et interiør med en luksuriøs atmosfære.
Overvejer du at privatlease den? Klik på knappen nedenfor, og få et tilbud på privatleasing.


Kontakt os for privatleasing tilbud.

kontakt os

Jaguar E-PACE R-DYNAMIC S P300e PHEV


PRIVATLEASING


Jaguar E-PACE er Jaguars første kompakte SUV. Den kombinerer på sofistikeret vis både look, smidighed og dynamisk kørsel. Den er rummelig og har et stort bagagerum, og så har den selvfølgelig firhjulstræk, som sikrer fordelingen af moment mellem for- og bagaksel, så du uanset kørselsforhold kan nyde turen.


Kontakt os for privatleasing tilbud.

kontakt os

F-PACE P400e PHEV


PRIVATLEASING


Jaguar F-PACE er Jaguars bud på en luksuriøs SUV. Den føles som en sportsbil, når du kører i den, og den garanterer dig en fantastisk køreoplevelse. Det prisbelønnede udvendige design hænger fint sammen med bilens eksklusive materialer i interiøret og fabelagtige komfort. Overvejer du at privatlease den? Klik på knappen nedenfor og få et tilbud på privatleasing.

Kontakt os for privatleasing tilbud.

kontakt os

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv Jaguar og vælg model

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Skræddersyet tilbud

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. Kør afsted

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt din forhandler hvis du har spørgsmål til privatleasing eller vores modeller.
KONTAKT OS

HVORFOR VÆLGE JAGUAR PRIVATLEASING?

Budgetsikkerhed

Lav udbetaling, økonomisk overblik og en lav overskuelig månedlig ydelse.

Slut med bekymringer

Glemt alt om dyre værkstedsregninger, værditab og gensalg af bilen.

Kom igang med det samme

Lad os sammen tilpasse leasingaftalen, så den passer til dine personlige behov.

Frihed

Med privatleasing kan du skifte bil meget ofte, du er nemlig aldrig bundet i lange perioder ad gangen.

Værd at vide om Jaguar Privatleasing:

Her kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med privatleasing.

OPEN ALL
Hvad er privatleasing?
Hvilken periode kan jeg lease i?
Hvorfor skal jeg privatlease?

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.