Jaguar Erhvervsbeskatning

SE PRISER

Effektivitet og høj ydeevne leveres med stil og individualisme. En Jaguar som firmabil er til dig, der ønsker at skille sig ud og udtrykke karakter, mens bilen motiverer og inspirerer. Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og byder dermed på mange muligheder for, at tilpasse den bil der passer til netop dine behov.

JAGUAR I-PACE


ERHVERVSBESKATNING


Jaguar I-PACE er en ideel firmabil. Den kører op til 415 km på en opladning (WLTP), og giver dig en raffineret og lydsvag kørsel. Den er udstyret med akustisk lamineret glas på de forreste sideruder og forruden, som reducerer støj udefra.

Skal det være din næste firmabil?

S Beskatning* fra kr.:


739.900
HENT PRISLISTE

BLACK Beskatning* fra kr.:


779.900
HENT PRISLISTE

I-PACE EV400 Signature S: Erhvervsbeskatning fra kr. 624.900. inkl. moms. Priser er inkl. lev. omk. kr. 4.180 og ekskl. årlig ejerafgift. Rækkevidde 407 km blandet kørsel, 25,2 kWh/100 km. Batteri 90 kWh. Opladning fra 0-100% på 8 timer og 35 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


I-PACE EV400 Signature Black: Erhvervsbeskatning fra kr. 649.900. inkl. moms. Priser er inkl. lev. omk. kr. 4.180 og ekskl. årlig ejerafgift. Rækkevidde 407 km blandet kørsel, 25,2 kWh/100 km. Batteri 90 kWh. Opladning fra 0-100% på 8 timer og 35 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

JAGUAR E-PACE


ERHVERVSBESKATNING


Jaguar E-PACE er ideel som firmabil. Det er Jaguars første kompakte SUV og har god opbevaringsplads – både i kabinen og i bagagerummet, så du har plads til det, du har brug for på turen. E-PACE er endnu et eksempel på Jaguars evne til på sofistikeret vis at kombinere både look, smidighed og dynamisk kørsel.
Skal det være din næste firmabil?

R-Dynamic S Beskatning* fra kr.:


741.422
HENT PRISLISTE

R-Dynamic SE Beskatning* fra kr.:


776.422
HENT PRISLISTE

Erhvervsbeskatning E-PACE P300e Signature R-Dynamic S fra kr. 599.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 71,4 – 55,6 km/l. CO2-udslip 32-40 g/km. Elektrisk rækkevidde 55 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen og angives både som low test og high test. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


Erhvervsbeskatning E-PACE P300e Signature R-Dynamic SE fra kr. 649.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 71,4 – 55,6 km/l. CO2-udslip 32-40 g/km. Elektrisk rækkevidde 55 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen og angives både som low test og high test. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

JAGUAR F-PACE


ERHVERVSBESKATNING


Jaguar F-PACE er en ideel firmabil. Du får både medrivende ydelse og intelligent førerteknologi, der gør tiden på vejen ekstra komfortabel. Den ligger perfekt på vejene og sender et tydeligt signal til dem, du møder på din vej: Her er der tale om en luksuriøs SUV, man godt kunne tænke sig at sidde bag rattet i.
Skal det være din næste firmabil?

STANDARD Beskatning* fra kr.:


781.422
HENT PRISLISTE

S Beskatning* fra kr.:


856.422
HENT PRISLISTE

F-PACE P400e Signature Erhvervsbeskatning: fra kr. 674.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 45,5 km/l. CO2-udslip 49 g/km. Elektrisk rækkevidde 53 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 40 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


F-PACE P400e Signature S Erhvervsbeskatning: fra kr. 724.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 45,5 km/l. CO2-udslip 49 g/km. Elektrisk rækkevidde 53 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 40 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv Jaguar og vælg model

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Skræddersyet tilbud

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. Kør afsted

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt din forhandler hvis du har spørgsmål til privatleasing eller vores modeller.
KONTAKT OS

Hvorfor vælge Jaguar Business?

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

Værd at vide om Jaguar Erhvervsbeskatning:

Med Jaguar kan du tilpasse din firmabil så den passer til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd. Mulighederne er uendelige.

OPEN ALL
Hvad indgår i den månedlige beskatning?
Hvor ofte kan jeg skifte bil?
Hvorfor skal jeg vælge en Jaguar som firmabil?

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.